Află totul despre hrana pentru câini și despre cum să îmbinăm nevoile cu poftele animalului de companie

O dietă creată greșit poate da peste cap procesul de digestie și modul de dezvoltare a unui animal. O dietă înțeleasă și creată corect încă din momentul adopției este un mod prin care să ne asigurăm că al nostru animal duce o viață sănătoase și că se dezvoltă la parametrii și viteza normală. De multe ori însă, apar probleme care nu ne permit să respectăm dietele ca la carte, motiv pentru care este important să înțelegem ce înseamnă echilibrul din punct de vedere al dietei unui animal.

Un câine își poate lua vitaminele necesare dezvoltării sănătoase din mai multe locuri: un bol cu hrană uscată, o conserva caine premium de foarte buna calitate sau chiar din alimentele pe care le preparăm pentru mesele noastre. De multe ori, oamenii nu reușesc să înțeleagă ce alimente din dieta noastră sunt potrivite și care nu animalului, precum și cantitatea lor, motiv pentru care am ales să scriem următoarele rânduri, în speranța că ele vor veni în ajutorul dumneavoastră dacă aveți nevoie de un sfat în această direcție.

Hrana specifică animalului ar trebui să primeze – conserva caine

De când ne știm, ne lovim în toate magazinele de zeci de tipuri de conservă câini și sute de modele de saci de hrană uscată. Acestea două nu există degeaba, motiv pentru care ele ar trebui să reprezinte sursa principală de hrană a animalului. Aceste două tipuri de hrană trebui oferite animalului într-un raport aproximativ de 3:1 hrană uscată : hrană umedă sau să alegem să respectăm cantitățile oferite de ambalajul produselor achiziționate.

Hrana uscată este mai cerută decât o conservă câine deoarece aceasta conține mai mulți din nutrienții de care animalul are nevoie pentru o creștere sănătoasă. Această hrană uscată oferă de asemenea un mod prin care animalul să își dezvolte o dentiție puternică, pe lângă dieta echilibrată de care are nevoie.

Este important să oferim animalului și din ceea ce mâncăm noi

Nu tot timpul animalul va fi încântat de conserva câine pe care i-o oferim sau de sortimentul de hrană uscată pe care îl iubește, motiv pentru care va părea de multe ori interesat de ceea ce mâncăm noi. Fie că vorbim despre carne sau despre legume sau chiar de un colț de pâine uneori, este important să îi oferim acestuia experiența de a încerca aceste produse (dacă știm ca acestea nu se află printre alimentele interzise speciei sau rasei).

Astfel, nu este nimic greșit în a înlocui într-o zi rația de hrană umedă cu o mică alegere de produse din ceea ce se află în meniul nostru în acea zi. Fix din acest motiv au apărut și conservele care combină carnea cu fructe și legume, pentru a ține animalul fericit și pentru a îi oferi noi experiențe.

De unde pot achiziționa mai multe tipuri de conservă câine?

Dacă sunteți în căutarea a ceva ce nu se găsește pe rafturile tuturor magazinelor, s-ar putea ca Nova Food să fie ceea ce căutați. În acest petshop online veți putea găsi zeci de sortimente aduse din diverse țări ale Europei, țări în care producția de hrană pentru animale este mult mai dezvoltată. Astfel, pe adresa novafood.ro veți putea găsi în același loc hrană de câini cu ananas și broccoli, jucării pentru pisici și hrana pasari chiar aici. Intră acum și alege cele mai bune produse pentru animalul tău de companie!

Date de contact:

Telefon: 0724239215

E-mail: office@novafood.ro

Adresa: Str. Baciului nr. 4 bl. 9 sc. 3 ap. 99, sector 5, București, România

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept