Aparate pentru cafea – pregătește licori delicioase în fiecare dimineață

Deși există literalmente zeci de moduri și metode de preparare a cafelei, majoritatea optează pentru aparate de cafea. Acestea sunt instrumente extrem de utile pentru fiecare gospodărie, preparând cafeaua preferată în doar câteva secunde. Astăzi, avem aparate de cafea care prepară cafea, espresso, cappuccino sau latte. Sunt concepute pentru a ne oferi doza zilnică de cofeină, fără a fi nevoie să petrecem minute întregi pentru a pregăti o ceașcă de cafea. Există modele diferite, de la cafetiere minimaliste la espressoare de ultimă generație.

Aparate de cafea cu filtru – pentru o cafea cu un gust minunat

Este important să decideți ce tip de aparat de cafea aveți nevoie. Există oameni care preferă băuturile în stil espresso, în timp ce alții se bucură de cafea în stil tradițional. Puteți achiziționa o cafetieră sau cumpăra un aparat de cafea prin picurare. Fiecare stil oferă un profil de aromă unic. Cele mai multe aparate de cafea cu filtru, tind să fie extrem de ușor de utilizat și să dispună de caracteristici moderne și un design contemporan.

Fie că sunteți în căutarea unui model de bază la un preț redus, fie că doriți un filtru care să vă ofere mai mult control asupra preparării cafelei, pe Studio Casa veți găsi opțiuni de bază și sofisticate din care puteți alege. 

Espressoare cu capsule – pentru cafele delicioase, doar cu o apăsare de buton

Espressoarele cu capsule sunt o modalitate populară de a pregăti cafeaua acasă, doar printr-o apăsare de buton. Aceste aparate folosesc capsule sigilate individual, ce conțin cantități premăsurate de cafea măcinată. Pur și simplu le puneți în aparat și apăsați butonul. Designul aparatelor cu capsule este unul compact și elegant, aratând atractiv în orice colț al bucătăriei. 

Espressoare manuale, semi-automate și automate, modele premium

Espressoarele sunt aparate special concepute pentru a produce shot-uri de espresso savuroase. Aparatele tip espressor sunt disponibile în mai multe mărimi, unele perfecte pentru spații mici, altele mari și voluminoase. Funcționează prin extragerea aromei din boabele de cafea proaspăt măcinată, creând doza perfectă de espresso. Achiziționați și accesoriile potrivite pentru espressoare din categoria Studio Casa, pentru cafele consistente și aromate, de fiecare dată. 

Espressoarele pentru cafea variază ca design, dimensiune, formă și utilizare. Există modele de aparate ce combină atât espresso, cât și pregătirea obișnuită a cafelei. Aveți posibilitatea de a alege între un aparat manual, semi-automat sau automat. Aparatele manuale sunt ușor de utilizat, tot ce trebuie să faceți este să puneți boabele de cafea măcinate în coșul portafiltru, să apăsați pe piston și să așteptați ca doza perfectă de espresso să iasă. Espressoarele semi-automate sunt similare cu espressoarele manuale, cu excepția faptului că au în interior un mic motor care ajută la mișcarea pistonului în jos. Acest lucru face ca shot-urile de espresso să fie mult mai rapid și mai ușoare. 

Espressoarele automate sunt în general considerate a fi cea mai bună modalitate de a face espresso de înaltă calitate, folosind atât cafea măcinată, cât și boabe. Datorită tehnologiei lor avansate, extrag orice aromă rămasă din boabele de cafea. 

Dacă sunteți în căutarea unui aparat care să vă ofere o cafea de bună calitate, pe Studio Casa veți descoperi o gamă largă de modele vintage, retro, clasice sau moderne.

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept