ASA CEVA MAI RAR: Pilot in stare de inconstienta, la mansa unui avion ce zbura de la Timisoara catre Egipt

[ad_1]

Un avion care zbura pe ruta Timișoara – Hurghada (Egipt) a aterizat de urgență pe aeroportul „Henri Coandă„ din București, sâmbătă, 25 martie, in cursul diminetii.

Din nefericire, nu se știe din ce cauze, pilotul aeronavei Tarom și-a pierdut cunoștința brusc în timpul zborului. Ulterior, aparatul a fost condus și adus la sol de către copilot.

 Aeronava, un Boeing 737-800NG TAROM, înmatriculat YR-BGK, care opera sâmbătă zborul charter RO7673 pe ruta Timișoara – Hurghada, a ceru permisiunea pentru a ateriza de urgență pe aeroportul din București.

S-a luat decizia să se întoarcă spre aeroportul „Henri Coandă” (Otopeni) când aeronava era deja deasupra teritoriului Bulgariei. Se pare că unul dintre piloți a intrat in stare de inconștiență, avionul fiind așteptat de echipajele de medicale urgență la Otopeni.

foto: ziare.com

[ad_2]

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept