Cele mai frumoase plaje din lume: 10 destinații exotice și relaxante

Dacă sunteți în căutarea unor destinații exotice și relaxante pentru a vă petrece vacanța, plajele din întreaga lume sunt opțiunea perfectă. Există multe plaje superbe în toate colțurile lumii, fie că sunteți în căutarea unor plaje cu nisip fin, ape cristaline, palmieri și peisaje pitorești sau pentru aventuri, sporturi nautice și viață de noapte.

Iată o listă cu cele mai frumoase plaje din lume:

  1. Bora Bora, Polinezia Franceză Bora Bora este o insulă în Polinezia Franceză, renumită pentru peisajul său pitoresc cu lagune turcoaz și munți vulcanici acoperiți de vegetație tropicală. Plaja Matira este una dintre cele mai frumoase plaje din lume, cu nisip alb și fin și ape cristaline, perfecte pentru înot, scufundări și snorkeling.
  2. Playa del Carmen, Mexic Playa del Carmen este o plajă superbă din Riviera Maya, Mexic, cu nisip fin, ape cristaline și palmieri înalți. Este o destinație populară pentru sporturile nautice, inclusiv scufundări, snorkeling și navigație cu vâsle.
  3. Maui, Hawaii Insula Maui din Hawaii este renumită pentru plajele sale superbe, printre care se numără Kaanapali Beach, Kapalua Beach și Wailea Beach. Aceste plaje oferă nisip fin, ape cristaline și o varietate de activități nautice, cum ar fi surf, navigație cu vâsle și scufundări.
  4. Maldives Insulele Maldives din Oceanul Indian sunt renumite pentru plajele lor superbe, cu nisip fin, ape turcoaz și recife de corali bogate în viață marină. Printre cele mai frumoase plaje se numără Plaja Vaadhoo, Plaja Reethi Rah și Plaja Fihalhohi.
  5. Phi Phi Island, Thailanda Phi Phi Island este o insulă în Thailanda, renumită pentru plajele sale superbe, cum ar fi Plaja Maya Bay și Plaja Long Beach. Aceste plaje oferă nisip fin, ape cristaline și o varietate de sporturi nautice, cum ar fi snorkeling și navigație cu vâsle.
  6. Seychelles Insulele Seychelles din Oceanul Indian sunt renumite pentru plajele lor superbe, cu nisip fin și ape turcoaz. Printre cele mai frumoase plaje se numără Anse Lazio, Anse Source d’Argent și Anse Georgette.
  7. Santorini, Grecia Insula Santorini din Grecia este renumită pentru plajele sale superbe, cum ar fi Plaja Perissa și Plaja Kamari. Aceste plaje oferă nisip negru și o varietate de sporturi nautice, cum ar fi windsurfing și navigație cu vâsle.
  8. Tulum, Mexic Plaja Tulum din Mexic este renumită pentru nisipul său alb și fin, apele cristaline și pentru peisajul său tropical. Este o destinație populară pentru snorkeling și scufundări, precum și pentru a explora vestigiile mayașe de pe coastă.
  9. Koh Samui, Thailanda Koh Samui este o insulă în Thailanda, renumită pentru plajele sale superbe, cum ar fi Plaja Chaweng și Plaja Lamai. Aceste plaje oferă nisip fin, ape cristaline și o varietate de sporturi nautice, precum și o viață de noapte vibrantă.
  10. Copacabana, Brazilia Plaja Copacabana din Rio de Janeiro, Brazilia, este una dintre cele mai faimoase și frumoase plaje din lume. Cu nisip alb și fin, ape cristaline și o vedere uimitoare la muntele Corcovado, această plajă oferă, de asemenea, o gamă largă de activități, cum ar fi volei pe plajă, surfing și scufundări.
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept