Cele mai mari câștiguri din istoria pokerului

Pokerul este unul dintre cele mai populare jocuri de noroc din lume, iar unii jucători de top au reușit să câștige sume impresionante de bani prin jocul lor. În acest articol, vom explora cele mai mari câștiguri din istoria pokerului.

  1. Bryn Kenney – $56,403,504

Bryn Kenney este cel mai câștigător jucător de poker din istorie, cu un total de câștiguri de peste 56 de milioane de dolari. Kenney și-a câștigat cele mai mari sume de bani prin jocul în turnee, câștigând peste 20 de milioane de dolari numai din turneele Triton Poker.

  1. Justin Bonomo – $49,128,663

Justin Bonomo este un alt jucător de top, cu câștiguri totale de aproape 50 de milioane de dolari. Bonomo a avut câștiguri impresionante în turneele de poker, inclusiv câștigarea premiului de 10 milioane de dolari la turneul Big One for One Drop la World Series of Poker din 2018.

  1. Daniel Negreanu – $42,166,529

Daniel Negreanu este un jucător de poker canadian, cu peste 42 de milioane de dolari câștigați în cariera sa. Negreanu a câștigat șase brățări World Series of Poker și a fost numit Jucătorul Anului WSOP de două ori.

  1. Erik Seidel – $37,748,124

Erik Seidel este un jucător de poker american cu peste 37 de milioane de dolari câștigați în cariera sa. Seidel a câștigat opt brățări World Series of Poker și a fost numit Jucătorul Anului WSOP în 2011.

  1. Fedor Holz – $35,454,787

Fedor Holz este un jucător de poker german care a câștigat peste 35 de milioane de dolari în cariera sa. Holz a câștigat premiul de 4,98 milioane de dolari la turneul Big One for One Drop la WSOP din 2016.

Pokerul poate fi un joc foarte profitabil pentru jucătorii de top. Cei mai buni jucători au reușit să câștige sume impresionante de bani prin jocul lor, cu unii dintre ei câștigând peste 50 de milioane de dolari în cariera lor. Cu toate acestea, este important să amintim că pokerul rămâne un joc de noroc și că nu există nicio garanție că veți câștiga bani mari prin jocul dvs.

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept