Cele mai populare jocuri de noroc online în 2023: Păcănele cu zaruri

Păcănelele și zarurile sunt două noțiuni care stârnesc imediat atenția și interesul pasionaților de jocuri de noroc. În jurul acestor concepte s-au creat o mulțime de variante de distracție și au apărut jocuri care oferă excelente oportunități de câștig. Ce se întâmplă, însă, atunci când păcănelele și zarurile sunt îmbinate armonios, într-un singur sistem?

Acest articol vă ajută să descoperiți care sunt secretele păcănelelor cu zaruri, ce reprezintă conceptul de RTP și ce jocuri merită încercate în 2023. Totodată, puteți descoperi și jocul în care aceste variante sunt disponibile, în condiții excelente, special create pentru jucătorii cu adevărat pasionați.

Păcănele cu zaruri: ce înseamnă și ce jocuri puteți testa

Dacă ești un jucător care apreciază mediile profesioniste, în care să fie tratat cu respect și să beneficieze de serviciile unor dealeri reali, special pregătiți pentru a garanta cele mai bune condiții de joc, găsești aici cazino live – varietatea de jocuri este una deosebită și, pe lângă Blackjack, ruletă sau Baccarat, pe platformă puteți încerca și păcănelele cu zaruri. 

Acestea sunt jocuri din categoria sloturilor, care au pe lista simbolurilor și zarurile. Pe lângă plusul oferit de acest element grafic deosebit de atractiv, păcănelele cu zaruri surprind și cu excelentul coeficient RTP (Return To Player) pe care îl oferă. RTP este, de fapt, rata de plată oferită de un joc. El exprimă, procentual, cât din suma pariată este returnată gamblerilor.

Acestea sunt jocurile de păcănele cu zaruri populare în prezent și pe care merită să le încercați în 2023, și grație RTP-ului excelent pe care îl oferă:

  • Snakes and Ladders Megadice (RTP 96,68%) – jocul conține simboluri precum gorile, scări, banane, șerpi și… zaruri, care pot multiplica orice câștig! Este produs de Pragmatic Play și reprezintă un joc de tip 3 x 5, oferind 10 linii de plată cu o posibilitate de multiplicare instantă a câștigului, de până la 1,000x! Câștigul maxim pe care îl poate oferi Snakes and Ladders Megadice este de 5,300x. Este un joc cu volatilitate deosebită, ceea ce l-a făcut să ajungă rapid în topul preferințelor pasionaților de păcănele cu zaruri. 
  • More Dice & Roll (RTP 96,12%) – produs de EGT, jocul are și funcție de Gamble, prin care jucătorii pot dubla câștigul obținut în urma unei mâini reușite. Oferă 40 de linii de plată și simboluri precum șeptarii, zarurile sau clopoțeii. Simbolurile de trei zaruri și mesaj Wild pot aduce câștiguri de 15,000 de credite. Jocul oferă și Jackpot progresiv, astfel că șansele jucătorilor de a da o lovitură puternică sunt foarte consistente la fiecare rundă.
  • Dice Rush (RTP 95,99%) – lansat de Synot, jocul este foarte simplu de practicat. El dispune inclusiv de mod automat. Este un joc de tip 3 x 3, cu funcție de Gamble și simboluri speciale, care influențează câștigul. Zarurile joacă și ele un rol important. Dacă pe role există trei zaruri, acestea se vor învârti și se vor opri pe o valoare aflată în intervalul 1-6. Suma valorilor indicate de către cele trei zaruri simbolizează numărul rundelor gratuite pe care le puteți obține. Așadar, zarurile pot oferi nu mai puțin de 18 runde gratuite!

Păcănelele cu zaruri reprezintă o variantă modernă de jocuri din categoria sloturilor. Puteți descoperi toate secretele jocurilor de top din această categorie, apelând la versiunile demo disponibile pe ContiCazino.ro. Tot acolo aveți acces și la jocuri de casino live, pariuri sportive și multe alte oportunități excelente, pentru jucătorii adevărați!

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept