Descoperă avantajele utilizării unor sisteme de control acces

Îți dorești să beneficiezi de un nivel înalt de securitate la nivelul clădirii pe care o administrezi?

Acest lucru este posibil cu ajutorul unor sisteme control acces ca acestea, eficiente și moderne. Soluțiile de pe piață îți oferă posibilitatea să determini foarte ușor cui și de ce oferi acces într-o anumită clădire. Economisești, astfel, pe termen lung și totodată creezi un mediu sigur, de care angajații sau chiriașii tăi să se bucure.

Sisteme control access – ce rol au?

Sistemele de control îți vin în ajutor atunci când administrezi un spațiu frecventat zi de zi de un număr ridicat de oameni. Datorită lor, poți decide cine obține acces recurent într-un anumit spațiu, în baza unor cartele digitale sau a unor pinuri numerice. În acest fel, economisești pe termen lung, întrucât reduci considerabil din personalul fizic de securitate. De asemenea, ai posibilitatea să monitorizezi îndeaproape toată activitatea din edificiul tău.

Ai la dispoziție mai multe modalități de acces

În funcție de tipul de business pe care îl desfășori, poți să alegi sisteme control acces cu diferite tipuri de acces:

•           cititoare și carduri electronice – montează cititoare de carduri la fiecare intrare, iar cei care vor să pătrundă aici, trebuie să își folosească individual cartelele unice. Aceste cartele trebuie neapărat să conțină date de identificare despre cei care le utilizează, pentru ca mai târziu să ai la îndemână toate datele de care ai nevoie;

•           carduri contactless smart – poți alege, de asemenea, să investești în sisteme control acces inteligente. Ele funcționează în baza unor carduri smart, ce au o memorie cuprinsă între 2 și 32K, în care poți stoca date precum card number-ul de acces, profilul BIO, dar și PIN-ul aferent fiecărui utilizator;

•           PIN-uri numerice – o altă soluție este să optezi pentru accesul pe bază de pin numeric. Poți seta un pin general pentru un anumit etaj, iar angajații care lucrează aici să folosească toți același pin. Bineînțeles, poți seta și un pin individual pentru fiecare salariat. Alegerea îți aparține în totalitate.

Valoarea clădirii tale crește considerabil

Atunci când instalezi sisteme control acces într-un anumit edificiu, trebuie să știi că îi sporești valoarea. Acest lucru te ajută mai târziu, dacă decizi să vinzi clădirea. Faptul că ai făcut deja investiții inteligente într-un anumit imobil, te ajută să ceri un preț mai mare pentru el. Viitorul cumpărător nu va trebui decât să semneze actele și să facă plata, pentru ca mai apoi să înceapă să folosească clădirea de îndată.

Oferi chiriașilor un mediu sigur în care să lucreze

Un alt avantaj de care te bucuri când investești în sisteme control acces este acela că le oferi chiriașilor tăi un mediu sigur și confortabil, de care să se bucure. Sentimentul de siguranță este extrem de important: doar astfel activitatea se poate desfășura în condiții optime, indiferent în ce domeniu este ea.

Îți protejezi bunurile fizice

Nu în ultimul rând, să dispui de sisteme control acces înseamnă să îți protejezi și bunurile fizice din clădirea pe care o administrezi. Știind că un edificiu este protejat prin toate mijloacele posibile, invitații nepoftiți rămân la distanță. Eviți astfel evenimente destul de neplăcute.

Helinick.ro îți propune cele mai noi soluții de pe piață în ceea ce privește securitatea unei clădiri. Online mai poți descoperi și sisteme de pontaj eficiente, precum și sisteme de stingere incendiu Helinick ori anti-efracție. De toate ai nevoie, ca să creezi un mediu sigur și plăcut, unde angajații să fie protejați foarte bine cu putință.

Date de contact:

Email: office@helinick.ro

Telefon: +(4021) 404 44 44, +(4021) 404 44 00

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept