Gustul purității cinstește șprițul românesc. Noua AQUA Carbo la doză de 330 ml

Prima apă minerală naturală îmbuteliată la doză (330 ml) din România este creată din dragoste și respect pentru șprițul perfect. Cu bule puternice și catifelate, un vin bun și acorduri de muzică lăutărească autentică, revitalizăm șprițul românesc, o băutură cu o tradiție îndelungată care merită păstrată și apreciată așa cum se cuvine.

Gustul apei în șpriț  

În ceea ce privește prepararea băuturilor alcoolice, gustul apei este mult mai important decât s-ar putea crede. Specialiștii în degustarea vinului spun că secretul unui șpriț bun se află în echilibrul perfect dintre vin, apă minerală și bulele acesteia.

AQUA Carbo la doză de 330 ml are o compoziție minerală bogată care nu diluează gustul vinului, ci îl amplifică și poate fi folosită cu succes în prepararea șprițului perfect. O apă minerală de calitate, prin electroliții pe care îi conține și dioxidul de carbon natural, care se menține chiar și în amestec cu vinul, îi potențează aromele și ajută în același timp la hidratare.

AQUA Carbo, doza perfectă pentru șpriț

Caracterul carbogazos distinct este oferit de concentrațiile naturale de dioxid de carbon aflate în raporturi perfect echilibrate cu sărurile dizolvate. Conținutul de dioxid de carbon natural elimină probabilitatea gustului străin, neplăcut, aspru, astringent. Nivelul optim de mineralizare conferă apei o bună retenție a dioxidului de carbon după deschiderea dozei, ceea ce o recomandă pentru prepararea băuturilor răcoritoare și alcoolice.

  • Îmbuteliată responsabil la sursă (izvoarele AQUA)
  • Pură în mod natural, fără nitrați detectabili, fără urme de poluanți chimici
  • Bogată în electroliți naturali care îmbunătățesc hidratarea
  • Gust puternic, concentrație mare de dioxid de carbon
  • Apă gourmet cu o compoziție minerală bogată care o recomandă pentru diferite asocieri culinare și pentru șprițuri cu o gamă variată de vinuri
  • Gust curat, fin, neutru în asocierea cu vinul
  • Doză de aluminiu care permite răcirea rapidă
  • Ambalaj 100% reciclabil

Vinurile recomandate pentru șpriț: Sunt cele care au calități aromatice puternice, fructate și cu un conținut de tanini foarte scăzut. Încearcă noua doză de AQUA Carbo la 330 ml pentru prepararea unor șprițuri perfecte!

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept