Implantul dentar, o soluție pe termen lung

Un implant dentar este utilizat pentru a înlocui dinții pierduți sau deteriorați. Aceste implanturi dentare sunt adesea denumite proteze dentare sau restaurări dentare.

Ele constau dintr-un șurub și un stâlp care sunt implantate în osul maxilarului în locul unde ar fi trebuit să fie un dinte.

Pentru a facilita integrarea lor, specialiștii în implanturi dentare vor trebui, de obicei, să plaseze două implanturi pentru ca acestea să se potrivească corect. Implanturile dentare sunt concepute pentru persoanele care își doresc dinți de înlocuire, dar nu și-i pot permite, pentru cei care doresc aspectul dinților naturali, dar nu pot mesteca cu ei și, în cele din urmă, pentru cei care nu doresc proteze dentare ca alternativă la dinții naturali.

Implanturile dentare servesc ca o soluție excelentă pe termen lung, deoarece pot dura între 20 și 30 de ani înainte de a fi nevoie să fie înlocuiți din nou.

Cum se plasează un implant dentar?

Atunci când un pacient și-a pierdut dinții, un specialist stomatolog va examina ce dinți au mai rămas și apoi va selecta dinții care trebuie înlocuiți. Apoi se efectuează o procedură chirurgicală pentru a plasa noile implanturi în osul maxilarului. Pentru ca implanturile dentare să aibă succes, gingiile, mușcătura și maxilarul pacientului trebuie să fie într-o formă excelentă. Dacă acestea nu sunt ideale, este posibil să nu primească un sprijin adecvat din partea implanturilor.

 Beneficiile unui implant dentar

Implanturile dentare sunt cea mai durabilă opțiune pentru înlocuirea dinților pierduți. Cu toate acestea, ei nu sunt imuni la boli și pot fi afectați de anumite probleme de sănătate. Dacă implanturile sunt afectate de o infecție, de exemplu, este posibil ca persoana să fie nevoită să le îndepărteze și să i se monteze din nou implanturi noi.

Implanturile dentare sunt cea mai bună soluție pe termen lung pentru înlocuirea dinților. Deși rezultatul implanturilor dentare poate dura între 20 și 30 de ani, mușcătura și structura maxilarului fiecărei persoane determină durata de timp în care acestea vor dura.

Implanturile dentare arată și se simt ca dinții naturali. De asemenea, sunt rezistenți la pete și carii și nu necesită curățare între mese.

– În comparație cu protezele dentare, implanturile dentare sunt mult mai puțin susceptibile de a provoca o boală orală, cum ar fi boala gingivală. Acest lucru se datorează faptului că implanturile sunt în contact direct cu bacteriile din gură.

– Spre deosebire de protezele dentare, care au o margine metalică și vă pot face să vă simțiți stânjenit, implanturile nu vă fac să arătați sau să vă simțiți nefiresc.

La Cris Smile Studio, unul dintre cele mai apreciate cabinete stomatologice din sectorul 5, intelegem importanța unui zambet sănătos și strălucitor. Oferta noastră de servicii stomatologice de înaltă calitate la tarife accesibile include implanturi dentare cu produse de la renumite branduri precum Bredent și Megagen, la un preț de 2700 lei, precum și sinus lift intern la 2000 lei și sinus lift extern la 3000 lei.

Înainte de orice procedură, oferim consultații gratuite pentru a ajuta pacienții să ia cea mai bună decizie pentru sănătatea lor dentară. Respectăm recomandările Colegiului Medicilor Dentiști din România și ne bazăm pe standardele impuse de Uniunea Națională a Practicienilor din Stomatologie din România, astfel încât să oferim servicii stomatologice de calitate.

Nu ezitați să ne contactați pentru a programa o consultație gratuită și a afla cum vă putem ajuta să vă restaurați dantura cu implanturi dentare. Cris Smile Studio – un zambet strălucitor este mai aproape decât credeți!

Cu peste 15 ani de experiență în oferirea de servicii stomatologice de înaltă calitate, ne mandrim cu serviciile noastre din Str.Malcoci, care acoperă cu succes zonele Sebastian, Magurele, Bragadiru, Calea Rahovei, 13 Septembrie, Petre Ispirescu și multe altele. Echipa noastră dedicată și profesionistă se asigură că fiecare pacient primește atenția și tratamentul de care are nevoie pentru a-și păstra dantura în formă perfectă. Veniți să experimentați un cabinet stomatologic modern, cu tehnologie avansată și servicii personalizate, toate la tarife accesibile.

Cu respect, Cris Smile Studio – Cabinet Stomatologic din sector 5.

office@cris-smile.ro

021.9177 – 0723.918.404

Str. Malcoci, nr.2, Bl. 36, sc.B, parter, Ap.59, Sector 5, Bucuresti

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept