Naționala de fotbal a jurnaliștilor va participa la Turneul Internațional din Egipt

https://www.youtube.com/watch?v=yMrBLQsHv1w

Naționala de fotbal a jurnaliștilor va participa la cea de a IX-a ediție a Turneului Internațional din Egipt, care se va disputa în cursul săptămânii viitoare la Marine Sports Club din Hurghada, informează Revista Sport Magazin.

Jurnaliștii tricolori, care sunt sponsorizați de Aqua Carpatica, Alexandrion Group și Clubul Media Business, vor disputa primul meci cu naționala jurnaliștilor din Tunisia.

Apoi naționala jurnaliștilor din România, multiplă campioană olimpică și mondială, va mai întâlni naționalele similare ale Egiptului și Ucrainei.

Turneul, unde România este reprezentată de Clubul Media Business (clubulmedia.ro), reunește asociații media ale tuturor țărilor participante și are ca scop să sprijine promovarea prin sport a turismului și prin dialog intercultural.

De asemenea, în cadrul acestei competiții la care participă reprezentanți ai  instituțiilor media din Europa și Asia, se dorește să se promoveze pacea și turismul în Egipt.

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept