Transformă Visul în Realitate cu Creditul Ipotecar: Dobândă Fixă de 5.9% și Opțiunea de Folosire a unui Alt Imobil ca Garanție

Achiziționarea unei locuințe poate reprezenta un moment important în viața fiecăruia dintre noi. Alegerea unui credit ipotecar potrivit poate face diferența între o tranzacție financiară înțeleaptă și oportunități pierdute. În acest context, creditul ipotecar cu dobândă fixă de 5.9% și posibilitatea de a utiliza un alt imobil drept garanție aduce o nouă perspectivă asupra procesului de achiziționare a proprietății. În acest articol, vom explora în detaliu beneficiile acestui tip de credit ipotecar și cum poți transforma visul de a deveni proprietar într-o realitate tangibilă.

Dobândă Fixă: Stabilitate și Previzibilitate

Una dintre caracteristicile de bază ale acestui tip de credit ipotecar este dobânda fixă de 5.9%. Acest lucru înseamnă că rata dobânzii nu se va schimba pe toată durata creditului, oferindu-ți stabilitate și previzibilitate în ceea ce privește rambursările. Astfel, poți planifica mai bine bugetul și eviți surprizele legate de variațiile ratelor de plată lunare.

Opțiunea de a Folosi un Alt Imobil ca Garanție

Una dintre noutățile atractive ale acestui credit ipotecar este opțiunea de a utiliza un alt imobil pe care îl deții ca și garanție. Acest aspect poate fi deosebit de util pentru cei care doresc să investească într-o nouă proprietate, dar nu dispun de un avans în numerar. Utilizând valoarea unui alt imobil ca garanție, poți obține creditul ipotecar dorit și să-ți îndeplinești obiectivele imobiliare.

Valoare Minimă a Avansului: 15% din Valoarea Imobilului

Deși opțiunea de a folosi un alt imobil ca garanție aduce o flexibilitate semnificativă, totuși, dacă preferi să optezi pentru avans în numerar, valoarea minimă necesară este de 15% din valoarea imobilului. Acest avans poate reprezenta o parte semnificativă din costul total al locuinței, iar dobânda fixă avantajoasă asigură că vei beneficia de costuri reduse pe parcursul creditului.

Contact și Informații Utile

Dacă ești interesat să afli mai multe despre opțiunile de credit ipotecar cu dobândă fixă de 5.9% și posibilitatea de a utiliza un alt imobil ca garanție, te poți adresa specialiștilor de la Elitium Expert Credit:

  • Telefon: 0720945508 – Marius
  • Sediul: Ploiești, Strada Maramureș nr 12, etaj 2, camera 109
  • Site web: www.expertultaubancar.ro

Concluzie: Oportunități Flexibile Pentru Realizarea Visului de Proprietar

Alegerea unui credit ipotecar poate fi un pas major în planurile tale financiare. Optând pentru creditul ipotecar cu dobândă fixă de 5.9% și opțiunea de a utiliza un alt imobil ca garanție, poți beneficia de dobândă stabilă, posibilități mai accesibile de achiziționare și flexibilitate în utilizarea garanțiilor. Cu serviciile profesionale oferite de Elitium Expert Credit, poți transpune visele tale de proprietar în realitate, cu avantaje financiare semnificative și suport specializat.

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept