VESTEA (nu in zadar are nume predestinat Presedintele CJ Brasov) e mare: 35,6 milioane de lei din PNRR pentru Spitalul de Copii

[ad_1]

„Vin 35,6 milioane de lei din PNRR pentru Spitalul de Copii Braşov!

În urma evaluării făcute de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, proiectul „Creșterea eficienței energetice a clădirii Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii Brașov”, pe care l-am depus în luna mai pe componenta „Valul Renovării” din PNRR, a fost aprobat ieri spre finanţare.

Aşteptăm acum să semnăm contractul de finanţare şi să trecem la treabă.

Valoarea totală eligibilă a proiectului este de 35.680.688,54 lei, aceştia fiind primii bani europeni pe care îi accesăm pentru Spitalul de Copii, în urma clarificării situaţiei juridice a imobilelor care intră în componenţa unităţii medicale.

Intervențiile de renovare energetică pe care le-am propus în proiect vor determina o reducere cu peste 50% a consumului anual de energie finală pentru încălzire față de consumul anual din prezent și o reducere a emisiilor de dioxid de carbon de 30%, până la 60%.

Suntem încrezători că vor fi aprobate şi celelalte 7 proiecte de renovare şi eficientizare energetică a clădirilor publice pe care le-am depus până în prezent”.

Vestea a dat-o luni chiar reședintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Ioan Veștea.

[ad_2]

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept