Donator ISU de… 17 ani! Nu varsta lui ci, varsta… donarilor de sange!

[ad_1]

„A donat prima dată sânge în anul 2006. Știa cât de multe persoane au nevoie de transfuzii și s-a gândit că poate ajuta dacă se alătură donatorilor voluntari.

El este plt. adj. Șoavă Iulian (ISU Giurgiu), pompier în cadrul Gărzii de Intervenție Colibași, și de 17 ani, merge periodic la Centrul de Transfuzie Sanguină.

„Nu aș putea să spun la câte persoane a ajuns ajutorul meu, dar cu siguranță au fost destul de multe în toată această perioadă.  Cred că trebuie să fim solidari și să ne gândim mai mult la semenii noștri. Nu trebuie să oferim doar familiei, rudelor sau cunoscuților… Sunt oameni în vârstă, care nu au pe nimeni, tineri bolnavi, persoane pe care poate nu le-ai văzut niciodată, dar pentru care poți fi un salvator”, ne-a spus Iuli”, transmit colegii săi din cadrul ISU Giurgiu, mândri și onorați de atitudinea celui care și lor le este EXEMPLU.

[ad_2]

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept