Hidroizolația bituminoasă – tot ce trebuie să știi despre acest produs!

Dacă te afli în căutarea unei soluții prin care să eviți infiltrațiile de apă, dar și să eviți apariția igrasiei și a mucegaiului, atunci varianta ideală pentru tine este investiția într-o hidroizolație bituminoasă! În acest fel, te vei putea bucura de rezultatele dorite pentru o perioadă lungă de timp.

Având și scopul de reducere a costului de întreținere a locuinței, dar și de protejare a sănătății, hidroizolațiile din membrana bituminoasă sunt deja utilizate de foarte mulți constructori! Descoperă, citind rândirile de mai jos, din ce sunt realizate acestea, cum se montează, care sunt avantajele pe care le oferă, dar și alte informații importante! Mai multe despre hidroizolatii membrana bituminoasa vezi aici.

Hidrozolatii membrana bituminoasa – din ce sunt realizate?

Hidroizolațiile bituminoase sunt unul din produsele disponibile pe care le ai la dispoziție pentru a-ți proteja locuința de infiltrațiile de apă. Fiind realizate dintr-un mix de bitum combinat cu armătură din sticlă ori PVC, pot avea ca finisaj ardezie sau chiar nisip, iar tu ai posibilitatea de a alege varianta ideală spațiului tău. În plus, este bine să știi că membrana bituminoasă este disponibilă sub formă de rulouri, fiind așadar ușor de aplicat pe orice suprafață, fie că aceasta este plană ori înclinată.

Cum se realizează montajul hidroizolațiilor din membrană bituminoasă?

În privința montajului, este bine să ai în vedere tehnica lipirii la cald, deoarece este extrem de eficientă. Membrana bituminoasă se aplică mereu cu ajutorul unui instrument special ce dispune de o flacără deschisă, astfel încât materialul să se lipească perfect de suprafața care trebuie hidroizolată. Înainte de montajul propriu-zis, este bine să știi că este foarte important ca suprafața să fie perfect curățată – eliminarea molozului, a prafului și a impurităților vor face ca rezultatul obținut să te bucure.

Este recomandat să nu încerci să te ocupi singur de realizarea lucrărilor de hidroizolație, ci să apelezi la o echipă specializată, care va întreprinde lucrările necesare utilizând materiale de cea mai bună calitate. În acest fel, tu te vei putea bucura de rezultatul dorit în cel mai scurt timp.

Ce locuri pot fi hidroizolate cu ajutorul membranei bituminoase?

Fie că ai nevoie de izolarea acoperișului, a fundației casei, a subsolului sau chiar a fundației piscinei, membrana bituminoasă îți vine în ajutor! Această soluție este eficientă atunci când este utilizată, așadar, în zone care nu sunt expuse în mod direct razelor UV. În plus, este bine să știi că membrana bituminoasă poate fi utilizată pentru locuință, dar și în cazul spațiilor industriale sau comerciale, dar și în hoteluri și restaurante.

Care sunt avantajele pe care le oferă hidroizolațiile din membrană bituminoasă?

Optând pentru o hidroizolație din membrană bituminoasă, vei obține nenumărate avantaje. În primul rând, durabilitatea de viață a acestora este foarte mare, dacă sunt montate corespunzător – între 25 și 30 de ani! Acestea au o elasticitate sporită, ceea ce contribuie la aplicarea hidroizolațiilor cu ușurință, iar raportul preț-calitate este deosebit! În plus, membrana bituminoasă poate fi aplicată pe suprafețe din beton, BCA, dar și pe cărămidă sau tablă. Totodată, zonele expuse umidității, dar și zonele în care există riscul de infiltrare a apei, vor fi perfect protejate pentru o perioadă lungă de timp!

Hidroizolații-Terase.ro este site-ul pe care ai posibilitatea de a găsi produsele izolante de care ai nevoie, la o calitate excelentă. Fie că ai nevoie de hidroizolatii lichide: https://www.hidroizolații-terase.ro/hidroizolatii-lichide/, hidroizolații pentru acoperiș sau hidroizolații subsol, utilizând datele de mai jos te vei putea bucura de cele mai bune rezultate!

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept