Serbările Scrumbiei Editia II – 20-21 MAI 2023

Maliuc, un mic sat aflat în Delta Dunării, este în plină pregătire pentru cea de-a doua ediție a evenimentului cultural local „Serbările Scrumbiei”, care se va desfășura în perioada 20-21 mai 2023. Scopul acestui eveniment este de a promova frumusețea și bogăția zonei prin intermediul tradițiilor și obiceiurilor locale.

La eveniment, vizitatorii vor avea ocazia să admire costumele tradiționale, să deguste preparatele gastronomice specifice zonei, să asculte muzică tradițională și să se familiarizeze cu obiceiurile și tradițiile locului. De asemenea, vor fi prezentate standuri cu preparate culinare locale și produse tradiționale.

Evenimentul va fi onorat de invitați speciali, printre care se numără Ioana CojocariuAnsamblul Rusalka-Mila 23 și Ansamblul Baladele Deltei, care vor aduce un plus de culoare și entuziasm.

Serbarile Scrumbiei Editia I

Organizatorii au pregătit o mulțime de activități pentru toți cei interesați să descopere frumusețea Deltei Dunării și să se bucure de momente de neuitat alături de prieteni și familie. De la plimbări cu barca prin canalele deltei, la degustări de pește proaspăt pescuit și până la dansuri tradiționale, evenimentul „Serbările Scrumbiei” oferă o experiență culturală autentică și unică.

Maliuc este o destinație ideală pentru cei care vor să se bucure de natura și tradițiile autentice ale Deltei Dunării. Aici, vizitatorii pot descoperi frumusețea zonei prin intermediul obiceiurilor și tradițiilor locale, pot savura preparate culinare specifice și se pot relaxa într-o atmosferă plină de voie bună.

Evenimentul „Serbările Scrumbiei” reprezintă o oportunitate unică de a cunoaște și a aprecia frumusețea și autenticitatea Deltei Dunării, precum și de a petrece momente memorabile alături de prieteni și familie.

Pentru a-și face cunoscut evenimentul, organizatorii au creat o pagină de Facebook unde cei interesați pot afla mai multe informații și pot lua legătura cu organizatorii. Pe această pagină vor fi publicate detalii despre programul evenimentului, lista invitaților speciali și activitățile pregătite pentru vizitatori.

Pentru mai multe informații, puteți accesa pagina de Facebook a evenimentului.

Toți cei interesați sunt invitați să se alăture celor două zile de distracție și să se bucure de o experiență culturală de neuitat la „Serbările Scrumbiei” din Maliuc.

Articole relevante:

https://advertorialpromovare.ro/serbarile-scrumbiei/
https://pr360.ro/serbarile-scrumbiei-editia-ii-delta-dunarii/
https://prbusiness.ro/serbarile-scrumbiei-editia-ii-maliuc-delta-dunarii/
https://topcomunicate.ro/serbarile-scrumbiei-maliuc-editia-ii/
https://afaceriprofi.ro/serbarile-scrumbiei-editia-2-maliuc/
https://topantreprenor.ro/serbarile-scrumbiei-editia-ii/

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept