Tips&tricks: de ce merită să investești în tablă fălțuită pentru acoperiș?

Îți construiești o casă și cauți cea mai bună învelitoare, care să facă față intemperiilor și care să îți ofere confortul pe care ți-l dorești?

Optând pentru tabla faltuita acoperis, faci o investiție de viitor. Acest produs este unul modern și eficient, care îți protejează foarte bine locuința, indiferent dacă plouă abundent, bate puternic vântul sau ninge. Descoperă mai multe detalii importante din rândurile de mai jos, pentru a fi sigur că iei cea mai bună decizie! Mai multe detalii despre tabla faltuita acoperis gasesti aici.

Ce reprezintă tabla fălțuită acoperiș?

Tabla fălțuită a început să fie des utilizată destul de recent, fiind vorba despre un produs care se obține din tablă plană trecută printr-un proces special de fălțuire. Acest tip de învelitoare este unul elegant și plăcut din punct de vedere estetic, pe care îl poți folosi cu încredere mai ales pentru o locuință modernă, în pas cu tendințele actuale. Mai mult, tabla fălțuită este simplu de întreținut și are o durată de viață sporită, fapt care te ajută să reduci considerabil din costurile de întreținere pe termen lung.

Montaj facil

Pentru a fi sigur că obții rezultatele dorite, indicat este să apelezi la o echipă de specialiști care să aplice tabla fălțuită. Procesul ce trebuie urmat pentru realizarea unei învelitori de calitate este unul mult mai simplu atunci când optezi pentru tablă fălțuită, decât dacă ai alege țigle ceramice, de exemplu.

Iată câteva elemente de care e bine să ții cont, însă, în timpul montajului:

  • poți aplica tablă fălțuită chiar și pe acoperișurile cu o pantă mică, de 3 – 4 grade;
  • între foile de tablă e nevoie întotdeauna să existe un strat de aer ventilat, pentru prevenirea formării condensului;
  • aplicarea tablei se face cu ajutorul unor cleme speciale, nefiind nevoie de utilizarea șuruburilor și, prin urmare, fără ca învelitoarea pe care o obții să fie găurită.

Cât timp durează aplicarea tablei fălțuite?

Dacă vremea o permite, întreg acoperișul tău poate fi gata într-o singură zi, indiferent de cât de generoasă este suprafața. Experții vin la fața locului cu toate ustensilele necesare și acționează în funcție de suprafața pe care trebuie să lucreze, având în spate, însă, o experiență bogată în acest domeniu.

Durată de viață sporită

Dacă întreții în mod corespunzător acoperișul, te poți bucura de tabla fălțuită până la 25 – 30 de ani. De exemplu, recomandat este ca de 2 ori pe an să te asigură că elimini de la nivelul jgheaburilor frunzele, dacă este cazul, pentru ca apa să poată curge cât mai ușor prin burlane.

Poți alege dintre mai multe nuanțe

Din punct de vedere cromatic, este bine să știi că ai la dispoziție mai multe culori din care poți alege. De la negrul clasic, până la maro sau roșu, iată doar câteva dintre opțiunile spre care te poți îndrepta. Ia în considerare și culoarea gardului, a fațadei, precum și culoarea ușii de intrare și a ferestrelor, înainte de a lua o decizie, pentru a creiona o imagine de ansamblu plăcută din punct de vedere vizual.

Reduci costurile de întreținere

Un alt motiv pentru care merită să investești în tablă fălțuită este acela că astfel reduci considerabil din costurile de întreținere ale propriei locuințe. O învelitoare bună îți asigură o protecție excelentă împotriva intemperiilor, mai ales dacă investești și într-o hidroizolație de top!

Acopero.roîți stă la dispoziție atunci când vrei să alegi cea mai bună soluție pentru casa ta. De aici poți comanda tabla dublu faltuita: https://acopero.ro/product/tabla-dublu-faltuita/ la un preț accesibil, dar și alte produse excelente, moderne și eficiente, datorită cărora nivelul tău de confort sporește!

Date de contact:

Email: office@acopero.ro

Telefon: +40749266014

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept